Polgármesteri köszöntő


Szalay_Ferenc_kep

Kedves Szolnoki Fiatal!

Köszöntelek a szolnokifiatalok.hu oldalán.

Az internet a mai fiatalok egyik legfontosabb találkozási helyévé vált. Pontosan ezért is fontos, hogy a Szolgáltató Város® Szolgáltató Szolnok programhoz illeszkedve egy olyan blogot tudunk indítani, amellyel a ti véleményeteket is sokkal jobban tudjuk hasznosítani. Az a célunk, hogy egymás gondolatatait megismerve tudjunk szót váltani a város mindennapi életében megjelenő közszolgáltatásokról. Arról, hogy Ti fiatalok miképp gondolkodtok a közszolgáltatók szakmai hitelességéről, az általuk nyújtott szolgáltatások hasznosságáról, a rátok való egyedi odafigyelésre, a partnerségre. Rövid e hely mindannak a felsorolására, amire már több mint 5 éve különleges figyelmet szentelünk a közszolgáltatókkal egyetemben, s amelyek gyakorlatban való megítélésére közel tízezer szolnoki fiatal válaszolt már immár két alkalommal.

Talán néhány kortársadhoz hasonlóan Te is felteszed most a kérdést, hogy kit is tekintünk közszolgáltatónak. Érdemes végignézni azt a listát (lásd kiemelt téma: Szolgáltató Város® Szolgáltató Szolnok projekthez csatlakozott szervezetek), ahol a projekthez csatlakozó cégek nevét olvashatod. Ők azért működnek velünk együtt, mert újra és újra meg szeretnék méretni magukat a közszolgáltatást igénybe vevők szemüvegén keresztül, majd erre építkezve fejlesszék munkájukat.

2014-ben is folytatjuk a munkát, az eddig beérkezett lakossági vélemények alapján partnereink folyamatosan változtatják, jobbá teszik szolgáltatásaikat.

Nyár lévén viszont a blog szerkesztőit arra kértem, hogy a blog a nyári időszakban aktuális témával induljon, erre való válaszként a szórakozás került a középpontba.

A város évek óta nagy gondot fordít arra, hogy üzemeljenek Szolnokon biztonságos szórakozóhelyek, találja meg a 18 év alatti korosztály a maga igényét kielégítő, ugyanakkor testi, lelki épségét nem veszélyeztető közös esti szórakozásra alkalmas helyeket.

Bízom benne, hogy ebben a témában sok értékes gondolat jelenik meg a blogon a szeptemberi időszakig.

Mit kívánhatok ehhez? Kérem, ÍRJ és OLVASS!!!! Cseréljünk gondolatokat!

Ennek reményében szép nyári napokat kívánok!

szf_alairas
Szalay Ferenc
Szolnok polgármestere


Megjegyzés hozzáfűzése

Egy kis gondolat “Polgármesteri köszöntő