Az első szalmaláng


Kedves Fiatal Olvasóink!

 

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az Blog pályázat következő nyertes írását, mely bízunk benne, hogy felkelti a téma iránt az érdeklődéseteket.

Véleményetek írjátok meg bátran!

A cikk, a Párkapcsolatok előtt és után kategóriában érkezett. Írójának ezúton is gratulálunk!

 

 

A portrait of a sweet couple in love. Photo from above. HorizontVoltam már őrülten szerelmes... A Fiút megláttam, és rögtön beleszerettem.

Éppen egy nyári táborba érkeztem, amikor a tábornyitás alkalmából egy csoportba kerültünk. Azon nyomban tudtam, hogy mit kell tennem. Beszámoltam az érzésről a szobatársaimnak, de csak Egy hitt nekem, a többiek kinevettek. Az Egy segített megismerkednem a Fiúval, és szerencsére a Fiú barátkozott velem. Tudtam, hogy így kellett lennie. A Fiú a barátjának tekintett, de nem érzett semmit. Az Egy avatta be a Fiút, a tudtom nélkül. Később úgy tettek, mint akik semmiről sem tudnak.

A Fiú könnyen barátkozott más lányokkal is. Olyankor úgy éreztem vasmarok szorítja a szívemet.

Az utolsó nap egy előadásban vettem részt. A tábor összes lakójának játszottunk, de én csak a Fiúért csináltam. Utána láttam, hogy az előadás legtöbb szereplőjéhez odamegy gratulálni, de hozzám nem. Akkor tört össze bennem minden remény. Zokogva rohantam a szobámba, amikor az Egy behívta a Fiút a szobámba. Sokat beszélgettünk, és az esti bulin elmentünk sétálni, és ott elmondta, hogy már tudta, hogy szeretem, de azt mondta, hogy ezt nem lehet. Nem lehetünk együtt…

Hiába csalódtam nagyot, mégis ez volt a legjobb érzés eddigi életemben. A szerelem! De úgy hiszem, hogy mindenkinek van párja ezen a világon, akit előbb-utóbb mindenképp megtalál; talán én is az enyémet.

Kovács Krisztina 7. osztály

 

Megjegyzés hozzáfűzése